Kuppersbusch

Het merk Kuppersbusch wordt al sinds 1875 aanzien als een pionier in techniek. In 1875 start Friedrich Küppersbusch ’s werelds eerste fornuis fabriek “F. Küppersbusch & Söhne” in het Gelsenkirchener stadsdeel Schalke en begint met de ambachtelijke productie van kolenfornuizen. In 1880 steekt het bedrijf een tandje bij en breidt het assortiment uit. In 1962 blijft het bedrijf en het assortiment verder groeien. Ze maken vanaf dan niet alleen (kolen)fornuizen, maar ook ovens, koelkasten en dampkappen. 

In 1973 sprint Kuppersbusch op de hype van de inbouw toestellen en fabriceert als één van de eerste producenten bijpassende inbouwapparatuur. 

In 1985 ontwikkelt Kuppersbusch de ökotherm®. Heel uniek en alleen van Küppersbusch: Een katalysator voor bakovens en fornuizen – Ecologie ontmoet perfect genieten.

 

Ook tot op heden blijft Kuppersbusch inzetten op innovatie en kwaliteit, dat leverde de laatste jaren verschillende awards en prijzen op. 

 

Al sinds het ontstaan van het merk wordt het gekenmerkt door hun vorm en functionaliteit. De producten van Kuppersbusch hebben verschillende functies zoals tijdbesparende automatische programma’s, intuïtieve bediening en optimale werkprocessen garanderen een kwalitatief resultaat.

 

Kuppersbusch zet al sinds het ontstaan in op duurzaamheid. Ze werken met de beste materialen, het beste vakmanschap en streven naar de beste service, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

 

Doordat Kuppersbusch bleef inzetten op innovatie en het assortiment bleef uitbreiden zijn ze momenteel één van de grootste spelers in de keukentoestellen. Je vindt nu ovens, frigo’s, dampkappen en meer terug van het merk. Je kan dus perfect heel je keuken samenstellen met toestellen van dit merk.  Bij De Keukenbouwer staan we voor je klaar bij het kiezen van de juiste Kuppersbusch toestellen voor in je nieuwe keuken. Kom langs in één van onze showrooms en ontdek de Kuppersbusch toestellen die bij jouw keuken past.

Kuppersbusch
toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Breng je keuken tot leven met

onze 3D-planner

Wil je graag weten hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien bij jou thuis? Maak dan hier snel je eigen 3D-tekening.

3d planner