Neff

Neff keukentoestellen tracht mensen te inspireren. De innovatieve producten van Neff helpen jou bij het bereiden van overheerlijke gerechten. Of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert, je krijgt er maar niet genoeg van.

Neff huishoudtoestellen hanteert een innovatieve technologie met focus op het koken. Neff is opgericht in 1877 in Duitsland. Momenteel beschikt Neff over verschillende soorten keukentoestellen. Zoals ovens, kookplaten, dampkappen, vaatwassers, koelkasten en diepvriezers en warmhoudlades. Neff is een innovatief merk van keukentoestellen. Zo hebben ze verschillende speciale functies die andere niet hebben. Slide&Hide®, TwistPad® en CircoTherm® zijn bijvoorbeeld ideaal voor wie ervan houdt om samen met vrienden en familie lekker eten te bereiden. Zo kan bijvoorbeeld de oven deur ingeschoven worden of een afzuiging in je oven ingeschakeld worden. Daarnaast hebben ze ook een inductievuur met een draai bediening touchpad. 

Neff heeft een bepaalt doel voor ogen: 

Creatieve koks mogen niet beperkt worden door hun toestellen. Dat is ook wat ze trachten te realiseren met hun keukentoestellen. Bij De Keukenbouwer kan je bij het samenstellen van je keuken kiezen uit verschillende merken van toestellen. Neff maakt daar deel van uit. Kom zeker eens langs in een van onze toonzalen voor meer info. 

Bij De Keukenbouwer kan je dus je hele keuken maken met alle nodige keukentoestellen van Neff. Bij De Keukenbouwer staan we voor je klaar bij het kiezen van de juiste Neff toestellen voor in je nieuwe keuken. Kom langs in één van onze showrooms en ontdek alle Neff toestellen.

Neff
toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Breng je keuken tot leven met

onze 3D-planner

Wil je graag weten hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien bij jou thuis? Maak dan hier snel je eigen 3D-tekening.

3d planner