Novy

Novy is een Belgisch merk dat al sinds 1907 bestaat, eerst als fietsenwinkel opgericht door wielrenner Hillaire Lannoy om nadien uit te breiden naar motorfietsen en in 1965 de stap te zetten naar keukentoestellen met de eerste dampkappen. De dag van vandaag is het bedrijf één van de bekendste merken in de markt van keukentoestellen.

Sinds de productie van de eerste dampkappen in 1965 focust het merk op drie kernwaarden: perfectie, degelijk en doordacht. Medewerkers van Novy zijn er op gebrand om producten van de hoogste kwaliteit af te leveren. Sinds jaar en dag is Novy dé specialist in hoogstaande afzuigkappen en kookplaten. 

Vanaf het ontstaan van Novy zijn jarenlang vakmanschap en innovatie de absolute drijfveren van het bedrijf. Novy legt de focus niet alleen op het leveren van kwaliteit maar ze zetten ook in op innovativiteit, aangezien de keukenwereld nooit stilstaat. Novy houdt steeds de vinger aan de pols op vlak van innovatie en trends. Elke dag opnieuw kiest Novy voor kwaliteit, door te werken met hoogwaardige materialen. Dit zorgt voor een onberispelijk design en een gevoel van luxe. De toestellen worden gekenmerkt door hun kracht, stilte en connectiviteit.

Novy heeft een breed assortiment aan keukentoestellen die voor elke situatie een oplossing biedt. Bij De Keukenbouwer vind je alle verschillende huishoudtoestellen van het merk Novy om jouw nieuwe keuken zo gebruiksvriendelijke en functioneel mogelijk te maken.

Kom langs in één van onze showrooms en ontdek de toestellen zoals de Novy dampkap of een Novy kookplaat die bij jouw keuken past.

Novy
toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Breng je keuken tot leven met

onze 3D-planner

Wil je graag weten hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien bij jou thuis? Maak dan hier snel je eigen 3D-tekening.

3d planner