Samsung

Samsung hoofdkwartier is momenteel gevestigd in zuid-korea. Samsung is wereldwijd bekend om zijn toestellen, niet alleen huishoudtoestellen maar ook smartphones en televisies. De innovatieve producten van Samsung zijn steeds aangepast aan de noden van de klant. Ze trachten steeds om zeer hoogstaand technologische toestellen te ontwikkelen.   Van frigo’s tot wasmachines en droogkasten, Samsung heeft het allemaal. 

De eerste wereldwijde erkenning kreeg Samsung in de jaren ‘70 toen ze begonnen met de massaproductie van huishoudelijke apparaten. Ze werden al snel de grootste fabrikant van zwart-wit tv’s en maakten de weg vrij om een leider in de halfgeleiderindustrie te worden. 

Samsung heeft een duidelijke bedrijfsfilosofie: talent en technologie inzetten om superieure producten en diensten te ontwikkelen die bijdragen tot een betere wereldwijde maatschappij. Om dit te bereiken, hecht Samsung veel waarde aan zijn mensen en technologieën. Met de visie van Samsung, trachten ze om een huis- en lifestyle-creator te zijn. Een consumentgerichte innovatie leveren zij, waar het leven diverse consumenten aanzienlijk zullen verrijken.

Samsung verklaart dat ze producten ontwikkelen van de volgende generatie alleen voor een betere toekomst. Een goede interne werking van een hele reeks elektronische apparaten is ontworpen om maximale prestaties, betrouwbaarheid en levensduur te bieden.

Samsung biedt als huishoudapparaten tal van mogelijkheden. Zo zijn ze verdeler van verschillende soorten frigo’s & diepvriezen, Combi-ovens & microgolfovens, alsook vaatwassers en kookplaten.Bij De Keukenbouwer kan je dus je hele keuken maken met alle nodige keukentoestellen van Samsung. Bij De Keukenbouwer staan we voor je klaar bij het kiezen van de juiste Samsung toestellen voor in je nieuwe keuken. Kom langs in één van onze showrooms en ontdek alle Samsung toestellen. 

Samsung
toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Breng je keuken tot leven met

onze 3D-planner

Wil je graag weten hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien bij jou thuis? Maak dan hier snel je eigen 3D-tekening.

3d planner