Siemens

Siemens Huishoudapparaten hanteert een innovatieve technologie met een mooi afgewerkt design. Siemens is opgericht in 1847 in Duitsland. Momenteel is Siemens wereldwijd bekend met zijn huishoudtoestellen in 190 landen.  

Siemens huishoudapparaten bestaat uit verschillende toestellen voor in jouw droomkeuken. Zo kan je kiezen uit vaatwassers, ovens, frigo’s, kookplaten, afzuigkappen, magnetrons, diepvriezen, wijnkoelers, en nog zoveel meer. Siemens heeft alles in huis voor het huishouden aangenamer te maken:

  • koken en bakken

De toestellen van Siemens zijn een zeer aangenaam om mee te koken. Innovatieve technologie en comfortabele functies maken je werk niet alleen veel gemakkelijker, maar inspireren je ook bij de bereiding van heerlijke gerechten. Zo zijn er stoomovens, bakovens, kookplaten en fornuizen te vinden.

  • Koeling

Ook beschikt De Keukenbouwer over Siemens toestellen die instaan voor koeling. Zowel diepvries, frigo als de combinatie kan je verkrijgen. Koelkasten en diepvriezers van Siemens zijn de beste manier om eten flexibel en veilig te bewaren. Van de kleinste ingebouwde koelkast tot de meest indrukwekkende Side-by-Side Siemens modellen: ze zorgen allemaal voor meer versheid en comfort.

  • Vaatwasser

Siemens vaatwassers overtuigen door een modern ontwerp en innovatie die jouw leven makkelijker maken. Dankzij praktische functies van de Siemens vaatwasser, zoals bijvoorbeeld de in de hoogte verstelbare zijelementen of neerklapbare rekjes, is er ruimte voor alles, zelfs voor grote soeppannen of kleine theelepeltjes. Ontdek het aanbod van De Keukenbouwer aan Siemens vaatwassers en alle verschillende modellen.

  • Koffiemachines

Met de inbouw koffiemachines van Siemens wordt elke slok een moment van puur genot. Voeg daarbij het strakke en moderne design en de innovatieve aromatechnologie en het resultaat is ultiem koffiegenot en precisie. Ontdek tal van modellen aan inbouw koffie apparaten van Siemens.

Bij De Keukenbouwer kan je dus je hele keuken maken met alle nodige keukentoestellen van Siemens. Bij De Keukenbouwer staan we voor je klaar bij het kiezen van de juiste Siemens toestellen voor in je nieuwe keuken. Kom langs in één van onze showrooms en ontdek de Siemens toestellen. 

Siemens
toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Breng je keuken tot leven met

onze 3D-planner

Wil je graag weten hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien bij jou thuis? Maak dan hier snel je eigen 3D-tekening.

3d planner