Smeg

Smeg is een Italiaans merk van huishoudelijke toestellen. Het merk is actief over de hele wereld door middel dochterbedrijven, overzeese kantoren en een uitgebreid verkoopnetwerk. Smeg heeft niet alleen een uniek profiel op het gebied van huishoudelijke apparaten, het staat ook bekend in professionele bedrijfstakken.

Voor Smeg dient design in de eerste plaats om een product een identiteit te geven; keukenapparatuur met een belevenis. Design is voor Smeg een apart concept: de manier waarop een product met zijn omgeving communiceert en gebruikers in staat stelt ermee te interageren. Aandacht voor detail en design oplossingen die het interieur verrijken en een beleving zijn voor de gebruiker. Door Smeg worden producten het middelpunt van het hart van het huis. De keuken wordt een plek met een eigen identiteit en uitstraling, voorzien van alle wensen en behoeften. Smeg weet als geen ander hoe technologie en design met elkaar kunnen worden gecombineerd en creëert producten die zich onderscheiden, in technologie en design.

De laboratoria van het bedrijf proberen producten te ontwikkelen die beantwoorden aan de eisen van het hedendaagse leven, door gebruik te maken van de jarenlange ervaring en de meest geavanceerde technologieën. Smeg producten staan daarom ook voor kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en aantrekkelijkheid. Tijdens het productieproces worden alle producten aan strenge tests onderworpen om te zorgen dat alles de juiste kwaliteit heeft. Bovendien steekt Smeg veel tijd in het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van alle producten.

Smeg biedt een uitgebreid gamma aan producten aan. Ze hebben koelkasten, ovens, dampkappen, etc. Je kan dus je hele keuken maken met alle nodige keukentoestellen van Smeg. Bij De Keukenbouwer staan we voor je klaar bij het kiezen van de juiste toestellen voor in je nieuwe keuken. Kom langs in één van onze showrooms en ontdek de Smeg toestellen zoals de Smeg koelkast of kleine ‘accessoires’ zoals een Smeg  messenblok die bij jouw keuken past.

Smegg
toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Breng je keuken tot leven met

onze 3D-planner

Wil je graag weten hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien bij jou thuis? Maak dan hier snel je eigen 3D-tekening.

3d planner