Venduro

Venduro is een puur Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in keukentoestellen. Met name dampkappen en afzuigsystemen. Ze staan voor optimale prestaties, duurzame kwaliteit en een tijdloos design. Ze trachten telkens de focus van hun toestellen toe te spitsen op het koken in je keuken.  

Venduro staat voor duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Ze bestaan als sinds 1981 en zijn gevestigd in Lokeren in Oost-Vlaanderen. Ze beschikken over een eigen atelier en montage ruimte om hun toestellen volledig van nul te ontwikkelen. Bij Venduro heb je meerdere keuzes op vlak van dampkappen en afzuigsystemen. Zo hebben ze bijvoorbeeld kookplaten met afzuiging, plafonddampkappen, telescopische dampkappen, Wand- & eilanddampkappen, Inbouwdampkappen & filterelementen en ten slotte nog dampkappen op maat gemaakt. 

Bij de Keukenbouwer beschikken wij over toestellen van het merk Venduro. Je kan je hele keuken maken met de nodige keukentoestellen van Venduro.  Bij De Keukenbouwer staan we voor je klaar bij het kiezen van de juiste Venduro toestellen voor in je nieuwe keuken dus kom langs in één van onze showrooms en ontdek ze allemaal. Je kan onze showrooms vinden in Zandhoven, Diest, Waregem, Ternat, Roeselare, Sint-Martens-Latem en Lokeren. Maak een afspraak voor professioneel advies op maat voor jouw droomkeuken.

Venduro
toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Breng je keuken tot leven met

onze 3D-planner

Wil je graag weten hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien bij jou thuis? Maak dan hier snel je eigen 3D-tekening.

3d planner