Whirlpool

Whirlpool is een Amerikaanse speler in de wereld van huishoudapparatuur. Sinds 1911 brengt het bedrijf huishoudtoestellen op de markt. Tijdens de eerste jaren produceerde ze vooral electrische was- en wring machines. Tot op vandaag is Whirlpool één van de bekendste producenten van wasmachines, maar het assortiment is tegenwoordig verder uitgebreid met heel wat andere soorten toestellen.: (combi) ovens, koelkasten, fornuizen en meer. Het merk heeft dus al meer dan 100 jaar ervaring, waardoor ze één van de wereldleiders zijn op vlak van keukenapparatuur.

Alle apparatuur van Whirlpool is tot in het kleinste detail uitgedacht, zodat jij kunt profiteren van de best mogelijke kwaliteit voor al je keukentoestellen. Whirlpool probeert met oog voor detail al haar producten te ontwerpen, met een strakke en elegante vormgeving. Steeds opnieuw proberen ze te innoveren met oog op gebruiksgemak aan de hand van vooruitstrevende en hoogstaande technologieën, zonder duurzaamheid en milieuvriendelijkheid uit het oog te verliezen.

Het doel van Whirlpool is huishoudelijke toestellen ontwikkelen die jou werk uit handen nemen, dankzij hoogstaande technologieën. Zo wordt jouw leven een stukje eenvoudiger gemaakt. 

Het aanbod van Whirlpool keukentoestellen is heel uitgebreid. Ze bieden (combi) ovens, magnetrons, kookplaten, fornuizen, dampkappen, vaatwassers, frigo’s en diepvriezers. Elk type toestel heeft zijn eigen unieke kenmerken. 

Bij De Keukenbouwer vind je alle verschillende huishoudtoestellen van het merk Whirlpool om jouw nieuwe keuken zo gebruiksvriendelijke mogelijk te maken.

Kom langs in één van onze showrooms en ontdek de Whirlpool toestellen zoals de Whirlpool oven of Whirlpool vaatwasser die bij jouw keuken past.

Whirlpool
toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Breng je keuken tot leven met

onze 3D-planner

Wil je graag weten hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien bij jou thuis? Maak dan hier snel je eigen 3D-tekening.

3d planner