Een zwarte keuken

Ga voor een stijlvolle zwarte of donkere keuken

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk aan het rondkijken naar de nieuwe keukentrends. Het zal je niet verbazen dat witte keukens nog steeds immens populair zijn, maar donkere of zwarte keukens zijn momenteel aan een enorme opmars bezig. Een mat zwarte keuken is momenteel enorm hip en trendy.

Zwarte keukenkasten

Wil je een donkere keuken? Dan is het noodzakelijk dat je ook voor donkere of zwarte keukenkast gaat. De tint van het kleur kies je natuurlijk volledig zelf. Als je kiest om alles in het zwart te doen zoals de kasten, werkblad, toestellen en kraan, dan zou je keuken toch dat tikkeltje te donker kunnen overkomen. Daarom is het altijd goed om te gaan combineren.

Het mooie aan een zwarte keuken is dat het een warme en luxueuze uitstraling heeft. En, dit zorgt natuurlijk voor een extra dimensie

Een zwart keukenblad

Ook keukenbladen zijn er in verschillende stijlen, types en kleuren. Een donker keukenblad geeft je natuurlijk onmiddellijk een chique uitstraling. Bovendien zal een donker keukenblad ook onmiddellijk de eyecatcher van je keuken worden.

Mix and match!

Wat dacht je van een combinatie van lichte en donkere tinten? Alles is mogelijk!
Contrast kan voor een prachtig effect zorgen. Vergeet niet dat ook de vloer en muren bijdragen tot de look van je keuken.

Wist je trouwens dat er ook heel wat keukentoestellen met zwarte/matte finish geleverd kunnen worden? Deze zijn stijlvol en bovendien ook vlekvrij en eenvoudig schoon te maken.

Klaar om je keuken te bestellen?
We weten dat er bij de aankoop van een nieuwe keuken heel wat komt kijken. Daarom staat ons team van keukenexperts klaar om jou te helpen in je zoektocht.

Maak snel een afspraak!

smeg

Beveel ons aan en word beloond!

Zo tevreden met je nieuwe keuken dat je ons met plezier wilt aanbevelen aan familie, vrienden of kennissen? Zeker doen, want als je ons een nieuwe klant bezorgt, krijg je een beloning. En niet zomaar een! We verwennen onze ambassadeurs met een gratis Smeg keukentoestel. Ontdek snel alle voorwaarden omtrent onze ambassadeursactie.