De keuken van morgen

Op zoek naar de ultieme combinatie van comfort en design? Onze keukenexperts gaan altijd op zoek naar de nieuwste trends, met als resultaat: de keuken van morgen. Ontdek de meest innovatieve keuken ooit, uitgerust met verrassende technische snufjes zoals een interactieve koelkast, multifunctionele dampkap en een inductiekookplaat met virtual flame technologie. Kortom, innovatie ten top!

2 in 1 oven: Garen en stomen op hetzelfde moment.

Kip garen en aardappelen stomen op hetzelfde moment? Dat is geen enkel probleem, tenminste als je keuken is uitgerust met de Samsung Dual Cook Steam. Deze 2-in-1 oven is verdeeld in twee kookzones, die je helemaal onafhankelijk van elkaar kan instellen om te garen en te stomen. Het resultaat: betere, gezondere maaltijden en heel wat tijdwinst!

Virtual Flame Technology: De efficiëntie van inductie met het gevoel van gasvuur.

Wil je de efficiëntie van een inductiekookplaat, maar ben je gewend om op een gasvuur te koken? Dankzij de virtual flame technologie van Samsung worden er vlammen geprojecteerd op je potten of pannen. De vlammen worden sterker of zwakker naargelang je het vuur harder of zachter zet. Zo kan je nog steeds op je vertrouwde manier koken, terwijl je profiteert van de voordelen van inductie.

Interactieve koelkast: De draaischijf van jouw keuken

Met de Samsung Family Hub wordt jouw koelkast dé spilfiguur van jouw keukenbeleving. Deze interactieve koelkast houdt niet alleen je kalender en recepten bij, je kan er ook muziek mee afspelen tijdens het koken. Met drie ingebouwde camera’s heb je ook altijd zicht op welke voedingsmiddelen je nog in voorraad hebt. Zelfs vanuit de supermarkt!

Slimme vaatwasser: Kraaknette vaat, perfecte dosering

Je vaatwasser groeit ongetwijfeld snel uit tot je beste vriend in de keuken. En dankzij de Miele Powerdisks wordt de vaat doen nog eenvoudiger. Vaatwastabletten worden overbodig, want één disk garandeert je twintig spoelbeurten lang van de perfecte dosering, vaat na vaat. Is het tijd om de Powerdisk te vervangen? Dan word je daarvan op de hoogte gebracht via een app. Vervolgens kan je met een paar klikken nieuw reinigingsmiddel bestellen. Makkelijker kan het niet!

Multifunctionele dampkap: Durf te dromen

Wist je dat je meer uit je dampkap kan halen? Falmec staat garant voor slimme, functionele en boeiende oplossingen. Laat je inspireren en gebruik je dampkap als servieshanger, tabletsteun mét usb-aansluiting, legplank, keukenrolhouder én kruidentuintje met led-groeilamp. Kortom, multifunctionaliteit ten top!

Vraag je gratis inspiratieboek aan

Ben je op zoek naar inspiratie? Dan is ons inspiratieboek met recente realisaties en ideeën iets voor jou!

inspiratieboek

Deze blogberichten vind je misschien ook interessant.

Keukeninrichting: vijf tips voor een handige keukenindeling

Een nieuwe keuken kopen en plaatsen? Een keukeninrichting brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Hoe ziet je toekomstige keukenindeling eruit en wat doe je om je daadwerkelijk thuis te voelen in je keuken? De Keukenbouwer plaatst jaarlijks zo’n 950 keukens en weet daarom als geen ander hoe een keukenproject te doen slagen. Lees onze vijf tips voor een slimme keukeninrichting en ga voor een keukenindeling waar jij blij van wordt!
1. Ga voor een efficiënte keukenindeling
De ideale keukenindeling is van links naar rechts: opbergen, voorraad, spoelen, werken en koken. Toch is de beste keukenopstelling ook afhankelijk van de beschikbare ruimte en je persoonlijke wensen. Een rechte keuken past bijvoorbeeld goed in een kleine woning, terwijl een kookeiland het vooral goed doet in een grotere ruimte. Een L-vormige keuken biedt meer werk- en opbergruimte en kan in combinatie met een kookeiland ook de keukentafel vervangen. Benut daarom de keukenruimte maximaal en laat je adviseren door een keukenspecialist van De Keukenbouwer omtrent je keukenindeling.
2. Selecteer de gewenste keukenstijl
Bij keukeninrichting denk je ook na over de gewenste keukenstijl. Dit bepaalt uiteindelijk de uitstraling van je keuken. Dit geldt bijvoorbeeld voor het keukenblad, maar ook welke kleuren die je kiest. Creëer een thuisgevoel met een landelijke keuken of ga voor een moderne keuken met strakke lijnen. Wil je een keukenindeling die rekening houdt met de toekomst? Ga voor een tijdloze keuken en stem daar je keukeninrichting op af.
3. Slim koken en bakken
In de keuken ben je veel bezig met koken en bakken. Behalve een stevig en passend werkblad vraagt een keukenindeling ook om een goede kookplaat en bakruimte. Kook- en bakspullen heb je graag direct bij de hand, want op die manier hoef je niet kriskras de keuken door op zoek naar kook- en bakbenodigdheden. Daarom plaats je de kook- en bakzone zoveel mogelijk naast de voorbereidingszone.
4. Zorg voor voldoende opbergruimte
De keukeninrichting bepaalt ook hoeveel opbergruimte je creëert. Benut alle ruimte die er is om keukengerei op te bergen. Uittrekbare lades verzekeren je van perfect zicht op de inhoud. Benut ook de ruimte onder de spoelbak door er bijvoorbeeld je voorraad keukenschoonmaakmiddelen op te bergen. Een keukeninrichting met open planken is een slimme manier om meer opbergruimte te creëren. Hout in je keukenindeling zorgt tevens voor een warme uitstraling!
5. Creëer meer licht en ruimte in je keuken
Verlichting is een essentieel aspect bij je keukeninrichting. De keuken wordt de laatste jaren steeds meer een leef- en ontmoetingsplek en daarom kies je niet alleen voor algemene en functionele verlichting. Denk bij je keukenindeling ook na over sfeerverlichting, want op die manier maak je van je keuken een fijne ruimte om te vertoeven!
Advies nodig voor keukeninrichting? De Keukenbouwer staat voor je klaar!
Toe aan een nieuwe keuken en is een steuntje in de rug wenselijk? Een specialist van De Keukenbouwer voorziet je graag van advies op maat als het aankomt op de keukenindeling. Neem je snel contact op om je wensen over keukeninrichting met ons te bespreken?

Ontdek het hier

Alles wat je moet weten over keukenkasten​

Betrek je op korte termijn een nieuwe woning en hoort daar ook een andere keuken bij? Dit betekent dat je op zoek gaat naar een of meerdere keukenkasten. Een keukenkast is er in allerlei uitvoeringen en uiteraard moet het passen in je toekomstige keuken. De Keukenbouwer is expert als het gaat om de keuken en helpt je daarom graag aan een geschikte keukenkast. Graag nemen we je bij de hand om de voordelen van elk type keukenkast toe te lichten.

Ontdek het hier

De keukenkiezer-kwis

Welke keuken
past bij jou?

laptop voor 3d planner