De keuken van morgen

Terug naar overzicht

Op zoek naar de ultieme combinatie van comfort en design? Onze keukenexperts gaan altijd op zoek naar de nieuwste trends, met als resultaat: de keuken van morgen. Ontdek de meest innovatieve keuken ooit, uitgerust met verrassende technische snufjes zoals een interactieve koelkast, multifunctionele dampkap en een inductiekookplaat met virtual flame technologie. Kortom, innovatie ten top!

2-in-1 oven

Garen en stomen op hetzelfde moment

Kip garen en aardappelen stomen op hetzelfde moment? Dat is geen enkel probleem, tenminste als je keuken is uitgerust met de Samsung Dual Cook Steam. Deze 2-in-1 oven is verdeeld in twee kookzones, die je helemaal onafhankelijk van elkaar kan instellen om te garen en te stomen. Het resultaat: betere, gezondere maaltijden en heel wat tijdwinst!

Virtual Flame technologie

Combineer de efficiëntie van inductie met het gevoel van gasvuur

Wil je de efficiëntie van een inductiekookplaat, maar ben je gewend om op een gasvuur te koken? Dankzij de virtual flame technologie van Samsung worden er vlammen geprojecteerd op je potten of pannen. De vlammen worden sterker of zwakker naargelang je het vuur harder of zachter zet. Zo kan je nog steeds op je vertrouwde manier koken, terwijl je profiteert van de voordelen van inductie.

Interactieve koelkast

De draaischijf van jouw keuken

Met de Samsung Family Hub wordt jouw koelkast dé spilfiguur van jouw keukenbeleving. Deze interactieve koelkast houdt niet alleen je kalender en recepten bij, je kan er ook muziek mee afspelen tijdens het koken. Met drie ingebouwde camera’s heb je ook altijd zicht op welke voedingsmiddelen je nog in voorraad hebt. Zelfs vanuit de supermarkt!

Slimme vaatwasser

Kraaknette vaat, perfecte dosering

Je vaatwasser groeit ongetwijfeld snel uit tot je beste vriend in de keuken. En dankzij de Miele Powerdisks wordt de vaat doen nog eenvoudiger. Vaatwastabletten worden overbodig, want één disk garandeert je twintig spoelbeurten lang van de perfecte dosering, vaat na vaat. Is het tijd om de Powerdisk te vervangen? Dan word je daarvan op de hoogte gebracht via een app. Vervolgens kan je met een paar klikken nieuw reinigingsmiddel bestellen. Makkelijker kan het niet!

Multifunctionele dampkap

Durf te dromen

Wist je dat je meer uit je dampkap kan halen? Falmec staat garant voor slimme, functionele en boeiende oplossingen. Laat je inspireren en gebruik je dampkap als servieshanger, tabletsteun mét usb-aansluiting, legplank, keukenrolhouder én kruidentuintje met led-groeilamp. Kortom, multifunctionaliteit ten top!

Deel deze pagina

Tips en inspiratie

Ontdek onze virusvrije keukens

Ontdek onze virusvrije keukens.

Verkopers schenken commissie aan rampenfonds voor overstromingen

Verkopers schenken commissie aan rampenfonds voor overstromingen