Leefkeukens

Wat is een leefkeuken?

Veelzijdigheid

Een veelzijdige plek: je kan er koken maar ook ontspannen of zelfs geconcentreerd werken. De keuken ademt gezelligheid uit omwille van die veelzijdigheid. Je bent er gewoonweg graag, of het nu ochtend, middag of avond is.

Perfecte samenhang

De leefkeuken past perfect bij de rest van je interieur. De toestellen zijn mooi geïntegreerd in het maatwerk en de keukenkasten ogen fraai en modern. Zonder het kookvuur en het kookeiland met lavabo zou je haast niet zeggen dat het een keuken is. De afzuigkap is mooi geïntegreerd en haast niet aanwezig. Zelfs de espressomachine zit mooi weggeborgen in een kastje. De overgang met de rest van het interieur is subtiel. Hierdoor voelt een leefkeuken heel natuurlijk aan.

Ultieme opbergmogelijkheden

Een leefkeuken biedt ontelbare mogelijkheden op vlak van opberging. Er zijn tal van slimme opbergmogelijkheden. Denk aan volledig uittrekbare binnenladen, hogere en diepere onderkasten en handige hoekoplossingen (bij L-vormige keukens en U-vormige keukens).

Volledig naar jouw smaak

Natuurlijk kies je de stijl, kleur en inrichting van je nieuwe keuken volledig naar eigen smaak. Hou je van modern? Gebruik dan lichte kleuren voor een extra ruim effect. Als je een extra touch van gezelligheid en knusheid wilt, kies dan voor een keuken in hout of met houten afwerkingen.

In een leefkeuken wordt geleefd

In een leefkeuken moet natuurlijk geleefd worden. Twijfel niet om de keuken te verfraaien met een bos bloemen of met een mooie fruitmand.

Bekijk alle leefkeukens

Ternat Hout 2
Roeselare - Design1
keuken
keuken
keuken
keuken

Waarom kiezen voor de Keukenbouwer?

Vier goede redenen

1

Opvolging

2

Kwaliteit

3

Elk budget

4

Reservatie

Opvolging van begin tot eind

Bij de Keukenbouwer begeleiden we je tijdens je volledige keukenzoektocht. We volgen alles nauwgezet op zowel voor, tijdens als na de plaatsing en op eender welk moment kan je bij ons terecht met vragen of ofmerkingen.

De Keukenbouwer keukens

De beste kwaliteit

De keuken is één van de belangrijkste ruimtes in je woning. Je gebruikt hem dagelijks en daarom moet het resultaat feilloos zijn. Bij de Keukenbouwer leveren we daarom enkel en alleen topkwaliteit, zodat jij nog jarenlang kan genieten van je keuken.

De Keukenbouwer keukens

Droomkeuken voor een droombudget

Wist je dat je bij ons geniet van de beste prijs-kwaliteitverhouding binnen de totale keukenmarkt? Als familiebedrijf blijven onze kosten beperkt en dat is voor jou – en je portemonnee – extra voordelig.

De Keukenbouwer keukens

Reserveer je keuken

Goed nieuws als je het bestellen van je nieuwe keuken nog even wilt uitstellen. Al onze keukens blijven namelijk 2 jaar lang prijsvast. Later profiteer je dus nog steeds van de beste prijs.

De Keukenbouwer keukens

de Keukenbouwer maakt het je graag gemakkelijk

Bekijk hier ons volledig overzicht

Vind onze ruime toonzalen

   Het realiseren van je droomkeuken start hier

   3d tekening

   Maak je 3D tekening

   Je keuken in 3D