Keuken – Verborgen pracht

Betonlook creëert een robuust, industrieel gevoel. Bovendien zorgt de wandopstelling voor plaatsbesparing. De modulaire kasten onthullen verborgen toestellen, dit zorgt ervoor dat de keuken altijd een nette uitstraling heeft.

Open keuken met ingebouwde toestellen

Lente-actie

Kom deze keuken bekijken in
één van onze 7 toonzalen.

Heb je extra ondersteuning nodig in de zoektocht naar een nieuwe keuken of zie je jouw droomkeuken al volledig voor je? Onze keukenadviseurs staan alvast klaar om je met een glimlach te helpen.

Vraag een gratis offerte en plan op maat.

Bij De Keukenbouwer begrijpen we dat elke klant en elke woning uniek is. Daarom werken we enkel op maat. We streven er dan ook naar om de perfectie te benaderen en alle details ‘pico bello’ af te werken.

Zie je deze keuken hierboven ook al staan in je woning? Wij werken met héél veel plezier een realistisch 3D-plan uit en bezorgen jou een vrijblijvende offerte. Waar wacht je nog op?

*Niet te vergeten: Tijdens onze huidige actie geniet je van 30% korting op meubilair + 20% korting op toestellen.

uyuy
Werkblad

Keihard werkblad dat tegen een stootje kan.

Bij de aankoop van een nieuwe keuken moet er ook nagedacht worden voor de keuze van het werkblad. Werkbladen komen in alle geuren en kleuren. Maar, welk werkblad past eigenlijk het beste bij jouw keuken?

Bij De Keukenbouwer kan je kiezen uit laminaat, graniet, composiet, marmer, keramiek en dekton

Kokend water rechtstreek uit je kraan.

Ook qua sanitair moeten verschillende keuzes gemaakt worden. Zo is een keuken met een kokendwaterkraan de laatste tijd immens populair. Meer dan 98% van onze klanten die kozen voor een kokendwaterkraan kunnen deze niet meer wegdenken uit hun keuken. 

Een Theetje? Komt er aan! Of een glas spuitwater? Ja, ook dit is mogelijk rechtstreeks uit je kraan. Zo hoef je nooit meer te sleuren met flessen water.

Kokendwaterkraan

Realiseer jouw droomkeuken.

Maak je eigen 3D-tekening!

Zie je je nieuwe keuken al helemaal voor je? Maak ze dan nóg visueler dankzij je eigen 3D-tekening. Via onze online tool ontwerp je snel en makkelijk zelf je complete keuken. Laat vervolgens je ontwerp zien aan onze keukenadviseurs. Samen bekijken we alle mogelijkheden.

keukenplanner
keukenplanner
inspiratieboek

Vraag hier je gratis inspiratieboek aan

Ben je op zoek naar inspiratie? Dan is ons inspiratieboek met recente realisaties en ideeën iets voor jou!

Meer inspiratie
nodig?

Doe inspiratie op

Op zoek naar inspiratie voor je nieuwe keuken? Bekijk onze recente realisaties of bestel je gratis inspiratieboek.

witte keuken